MESEJ RINGKAS

Nama:

Email:

Mesej:


                       

 

<< January 2006 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31


If you want to be updated on this weblog Enter your email here:



rss feed



 
Wednesday, January 25, 2006
Filem Buli Balik

 



Filem Buli Balik memang besh dan mantap. Dalamnya ada lawak dan kau gelak tanpa paksaan. Filem yang ringan dan santai tapi tidak isinya. Filem ini gelak yang ada isi.

Di awal filem aku gelak, sepanjang filem gelak, naik keras perut, tapi last2 sedih babak dia. Dalam hati tertanya-tanya... Nordin ni mati atau hidup? Nordin lakonan Afdlin, abis je tayangan beliau muncul di pintu masuk. Apa lagi kami serbu shake hand dan bergambar.

Ok jugak kot jadi antara orang pertama di Malaysia menonton filem ini yang akan ditayang secara rasmi esok 26 Jan 2006.

Ini kali pertama aku masuk panggung menonton wayang pada usia aku hari ni 29 tahun 3 bulan.

Akan datang mungkin ada sambungannya, boleh taruk tajuk 'Balik-balik Buli'.

 



Posted at 04:15 pm by dugongsenyum

MAT JAN
January 26, 2006   07:54 AM PST
 
dengki aku dengki!

tak dapat tengok Buli Balik sebelum tayangan rasmi.

takpa... aku tengok hari ni... ha!
 

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments




Previous Entry Home Next Entry